Jawatan Kosong di Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM) - 29 Februari 2024

Jawatan Kosong 2024 di Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM)

Jawatan:

1. TIMBALAN NAIB CANSELOR GRED UTAMA C (VU7)

Jadual Gaji:
Minimum : RM7,676.00
Maksimum : RM20,592.00

Cara memohon:

Permohonan mestilah melalui online sahaja. Sila baca syarat kelayakan dan maklumat lanjut jawatan melalui link di bawah sebelum membuat permohonan.

Tarikh Tutup Permohonan : 29 Februari 2024 (Khamis)


Pengenalan

Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM), yang ditubuhkan sebagai Kolej Universiti Teknikal Kebangsaan Malaysia (KUTKM), merupakan sebuah universiti awam yang bertempat di Jalan Hang Tuah Jaya, Melaka. UTeM merupakan Institut Pengajian Tinggi Awam (IPTA) serta universiti teknikal pertama yang diwujudkan di Malaysia. Walaupun UTeM telah ditubuhkan pada 1 Disember 2000, UTeM telah dinaik taraf menjadi sebuah universiti pada 1 Februari 2007.

UTeM mengandungi dua kampus secara keseluruhannya; kampus utama (Kampus Induk) yang terletak di Durian Tunggal, Melaka; dan kampus ketiga (Kampus Teknologi) yang terletak di Ayer Keroh, Melaka.

Post a Comment

0 Comments