Jawatan Kosong di Petroliam Nasional Berhad (PETRONAS) - 16 Disember 2023

Jawatan Kosong 2023 di Petroliam Nasional Berhad (PETRONAS) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong terkini di Petroliam Nasional Berhad (PETRONAS)

Positions:

1. EXECUTIVE - ANALYSIS & IMPROVEMENT (CHANGE MANAGEMENT)
2. TRAINING COORDINATOR
3. EXECUTIVE - TECHNICAL TRAINER (MARINE OPS BACKGROUND)
4. EXECUTIVE (MARKETING)
5. EXECUTIVE (RISK PLANNING & INTEGRITY STRENGTHENING)
6. EXECUTIVE, CAPABILITY DEVELOPMENT (2 YEARS CONTRACT)

Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon.Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn.

ii. Diingatkan juga, jika senarai jawatan di atas tiada di dalam sumber jawatan tersebut, kemungkinan telah diremove oleh pihak pentadbir sistem itu sendiri mungkin kerana tarikh tutup telah luput atau jawatan telah diisi. Semoga berjaya semua.

Closing Date : 18 November - 16 Disember 2023


Company Overview

As the custodian of Malaysia’s national oil and gas resources, we explore, produce and deliver energy to meet society’s growing needs. Established in 1974, Petroliam Nasional Berhad (PETRONAS) is Malaysia’s fully integrated oil and gas multinational ranked among the largest corporations on FORTUNE Global 500®.

Post a Comment

0 Comments