Jawatan Kosong di Koperasi Pos Nasional Berhad (KOPONAS) - 4 Disember 2023

Jawatan Kosong 2023 di Koperasi Pos Nasional Berhad (KOPONAS) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Koperasi Pos Nasional Berhad (KOPONAS)

Jawatan:

1. PENOLONG EKSEKUTIF EJEN KURIER DAN PERNIAGAAN
2. PENOLONG EKSEKUTIF PERAKAUNAN
3. KETUA UNIT KOMUNIKASI KORPORAT DAN KESETIAUSAHAAN

Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. 

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn..

Tarikh Tutup Permohonan : 04 Disember 2023


Latar belakang

Gerakan koperasi bermula dan berkembang diatas kesedaran sekumpulan masyarakat yang terdiri daripada golongan yang ditindas untuk membela hak mereka dalam kehidupan. Gerakan koperasi bermula pada kurun ke-18 di England. Di Malaysia pula, sejarah telah mencatatkan Koperasi Kredit pertama yang didaftarkan adalah The Postal & Telecommunications Co-operative Thrift & Loan Society, West Malaysia, Limited yang didaftarkan pada 21 Julai 1922. Sejumlah besar anggota koperasi ini adalah terdiri dari pekerja Jabatan Perkhidmatan Pos dan Telekom dan juga dari kakitangan Bank Simpanan Pejabat Pos (yang nama sekarangnya Bank Simpanan Nasional).

Post a Comment

0 Comments