Jawatan Kosong di KYP Education - 25 Januari 2023

Jawatan Kosong 2023 di KYP Education | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong terkini di KYP Education


Position:

1. PENSYARAH (PERLADANGAN) (SEPARUH MASA)
2. EKSEKUTIF (PEMASARAN)
3. PENOLONG PENGURUS (KEWANGAN)

Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon.

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn..

Close date : 25 Januari 2023

Company Overview

Kolej IKIP telah ditubuhkan pada tahun 1992 dan telah ditukarkan nama kepada Kolej Yayasan Pahang pada Mei 2019 .Kolej Yayasan Pahang (KYP) adalah syarikat milik penuh Yayasan Pahang. Kolej Yayasan Pahang menawarkan kursus diploma dan ijazah yang mendapat akreditasi penuh dari Agensi Kelayakan Malaysia (MQA) dan diiktiraf oleh Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia dan Jabatan Perkhidmatan Awam. Kolej Yayasan Pahang telah mendapat 4 bintang dalam akreditasi MyQuest bagi tahun 2021/2022.

Post a Comment

0 Comments